Wite Spegel is weer open

vanaf dinsdag 2 juni open we de deur. Natuurlijk houden we ons aan de regelgeving van het RIVM rondom het coronavirus.

Regels waar we ons aan houden voor uw en mijn gezondheid

Neemt u even de tijd om deze te lezen!

1.Geef geen handen; 2.Volg de aanbevelingen van het RIVM op; 3.Handen wassen na toiletbezoek(indien toegestaan); 4.Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte; 5.Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas; 6.Kom niet te vroeg op uw afspraak zodat u niet te lang in de wachtruimte zit; 7.Hou zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar en andere mensen; 8.Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw elleboog; 9.Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel; 10.Betaal bij voorkeur met een Tikkie; 11.Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal;

Disclaimer Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Kom tot unieke inzichten tijdens een Zielsbelevenis!

Ken je dat gevoel, dat er meer tussen hemel en aarde is?

Dat is ook zo! Een deel van jou, je eigen ziel, weet daar alles van.  Jijzelf bent de link tussen de hemel en de aarde. Met dit ziels-deel van jezelf kun je op reis gaan om je te herinneren wat er belangrijk voor je is.

De methode is eenvoudig,

De waarheid enorm,

en de belevenis draag je voor de rest van je leven met je mee…