Wite Spegel is weer open

vanaf dinsdag 2 juni open we de deur. Natuurlijk houden we ons aan de regelgeving van het RIVM rondom het coronavirus.

Regels waar we ons aan houden voor uw en mijn gezondheid

Neemt u even de tijd om deze te lezen!

1.Geef geen handen; 2.Volg de aanbevelingen van het RIVM op; 3.Handen wassen na toiletbezoek(indien toegestaan); 4.Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte; 5.Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas; 6.Kom niet te vroeg op uw afspraak zodat u niet te lang in de wachtruimte zit; 7.Hou zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar en andere mensen; 8.Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw elleboog; 9.Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel; 10.Betaal bij voorkeur met een Tikkie; 11.Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal;

Disclaimer Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.